Traveling alone and meeting people

Alex Yip

Alex Yip is a web enthusiast who put his online marketing career on hold to travel around the world for a year. This blog is his virtual journal and logbook to keep people updated on his backpacking adventures on the road.

You may also like...

 • Shelley sis

  I can tell you that every Couchsurfing person I met IS THAT FRIENDLY.\nIn the Europe, in Asia, in the USA…just keep going with CS and you’ll know.\n\n

  • Shelley sis

   En ik moet van ons ma het volgende vragen/zeggen:\nHeb je in die periode al heimwee gehad naar thuis? Naar uw eigen bed? En naar ons? :-p\nHopelijk wel, want ons ma zegt zelf dat zij eerlijk gezegd niet aan thuis denkt ALS ze al eens op verlof gaat.\n\nEn ze hoopt dat je een aantal katholieke vrienden zult leren kennen en dat je wat van de wijsheid van Jezus zult ontvangen.\nGod bless you!\n\n

 • Guy

  Ya’playa! ;)\nGoed bezig. Ben benieuwd hoe het gaat! Let me know!\nGuy