Santiago – Valparaiso // Chile

Alex Yip

Alex Yip is a web enthusiast who put his online marketing career on hold to travel around the world for a year. This blog is his virtual journal and logbook to keep people updated on his backpacking adventures on the road.

You may also like...

 • Bro

  Hey bro, im glad u are not so lonely as we first thought. U even celebrate xmas with a nice family…. Good luck in 2012, miss ya here in belgium, but im also kinda jealous that u travel the world as a free bird. Take care and update your blog u slacker! \nPs. U need to pay me some $ cause that pic u got with that nice lady, u took my nr. 1 smile. I got reserved rights on that 1….

  • Glad to hear that you like the picture man. Don’t want the fake Anth picture smile!\nTime is going by fast if you’re moving from city to city, country from country. But from time to time i think about the good times back home too ;)\n\nHave a great 2012 and dont work too hard! Cept on the court! YEAH!

 • Hoi Yan

  Haha die replacement family :-) Heb je ook al een replacement voor mij gevonden? :) Happy New Year btw. Keep on blogging! x

  • Nog geen replacement gevonden voor Hoi Yan totzover men reis. Wie weet, ergens in Cambodia kom ik ene tegen! And I’ll shoot it down to save mankind!\n\nQue tal con casa de nAyumi? WAYOOOOOOOOOO HABLO ESPANOL!

 • derek

  hey broertje , \n\nHoe was eigenlijk de sfeer of kerstmis daar in de buurt ?? \nZijn er ook kerst markten of dergelijke.

  • Hey Bro!\n\nSfeer zit er wel in, overal kerstversiering te koop en huizen zijn versierd, zelfs de allerarmsten. Zie foto met Bert en Minny :)\n\nKerstmarkten zijn er niet, zelfs kerstdinner is voor meeste families een verplichting aangezien het 20°+ is en de mensen niet veel eten wanneer het warm is. Maar het wordt volgens mij toch veel meer gevierd en ge-eerd, aangezien een groot deel van de bevolking (in Latijn-Amerika) gelovig is.

 • Pingback: » Start of the Inca adventure in Peru (Lima & Cusco) » Asian backpacker()

 • Pingback: » Coming back home after a gap-year around (half) the world » Asian backpacker()